Arno van den Broek

MATEN

Wat leuk een site te ontdekken van een afdeling waar ik tussen 1978 en 1981 als KVV korporaal der (jawel) eerste klasse te hebben gediend.
 
Ik ben al die praktisch al die jaren werkzaam geweest als chauffeur van de "combi"  het volkswagenbusje van de staf-batterij. De namen die ik me uit die tijd kan herinneren zijn die van adj. Schaftenaar, Kapitein Olierook, Sergeant Tjeu Aben en ongetwijfeld zou er veel meer kunnen noemen maar degene die me het meest is bijgebleven is mijn maatje Han Wildschut. Samen hebben we een kamer gedeeld die jaren en hebben wij ons als KVV-er aardig kranig weten te houden tussen al die dienstplichtigen en beroeps.
 
Wat me vandaag is overkomen is heel leuk te vertellen nl. dat tijdens mijn werk (ik ben vestigings-directeur van een groot meubelbedrijf) een oude dienstplichtige kanonier ben tegen gekomen die in de jaren 1979-1980 mij heeft meegemaakt in t'Harde. We hebben lang gepraat en vele namen zijn de revue gepasseerd.
 
Wat mij nu zo leuk zou zijn is om mijn oude maat Han Wildschut weer te kunnen ontmoeten, misschien lukt dat via jullie site. Ik ga op zoek naar foto's van die tijd en mocht je wat meer van mij willen weten dan hoor ik dit graag van je.
 
Met vriendelijke groet,
Arno van den Broek
reg. 591007662 klp 1 
 
 
www.107afdva.nl